Lemmikki-messut

Tule näytteilleasettajaksi

Osallistu syksyn iloisimpaan tapahtumaan!

 

Ole nopea, jos haluat olla mukana

Lemmikki Tampere kokoaa yhteen kaikki eläinten ystävät 12.–13.10.2024, tule tekemään kauppaa ja tapaamaan nykyisiä sekä potentiaalisia asiakkaita.

Tee varaus omasta osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi vuoden pörröisimmässä tapahtumassa!

Hinnasto Varaa osasto


Lemmikki Tampere tarjosi tiedon, tuotteet ja ihanat eläimet lähes 11 000 kävijälle

Syksyn 2023 Lemmikki Tampere tutustutti kävijät jälleen monipuolisesti eläinten maailmaan. Tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana yhteensä 10 764 kävijää.

Mukana oli lähes 85 näytteilleasettajaa, jotka tarjoilivat messukansalle ammattilaisten vinkkejä sekä tuotteita ja palveluita lemmikkieläinten hyvinvoinnin tueksi. Mukana olleet yhdistykset jakoivat eri roduista kiinnostuneille kävijöille neuvoja oman lemmikin hankintaan ja hoitoon.

Lue lisää Tutustu kävijäprofiiliin


Miksi osallistua messuille?

Lemmikki Tampere on alueen laajin ja monipuolisin lemmikkialan messutapahtuma, joka vastaa suureen kysyntään. Tampereella ja Pirkanmaalla on valtavasti lemmikkejä sekä potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat valmiita satsaamaan eläinystäviensä tarvikkeisiin, ruokaan ja harrastamiseen.

Messuilla tapaat henkilökohtaisesti asiakkaat, jotka tekevät hankintoja perheenjäsenelleen ja pääset kertomaan heille kasvokkain, miksi juuri sinun tuotteesi tai palvelusi ovat lemmikin parhaaksi. Pääset tekemään kauppaa suoraan kohderyhmäsi kanssa.

Hinnasto Varaa osasto


Varaa paikkasi nyt!

Osastopaikan varaus