Tervetuloa näytteilleasettajaksi | Lemmikki Tampere
Lemmikki-messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Osallistu syksyn iloisimpaan tapahtumaan!

 

Ole nopea, jos haluat olla mukana

Lemmikki Tampere kokoaa yhteen kaikki eläinten ystävät 2.–3.9.2023, tule tekemään kauppaa ja tapaamaan nykyisiä sekä potentiaalisia asiakkaita.

Tee varaus omasta osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi vuoden pörröisimmässä tapahtumassa!

Hinnasto Varaa osasto


Aktiiviset lemmikkiharrastajat ja uudet omistajat

Syksyllä 2023 viidettä kertaa järjestettävä Lemmikki Tampere kokoaa yhteen aktiiviset lemmikkiharrastajat, jotka osallistuvat kilpailuihin ja näyttelyihin sekä lapsiperheet ja uunituoreet lemmikin omistajat.

Uusien lemmikinomistajien määrä on kasvanut viime vuosina ja lemmikeiden hyvään elämään halutaan panostaa. Nyt jos koskaan on oikea aika markkinoida lemmikinomistajille ja Lemmikki Tampere on erinomainen paikka tuoda esille tuote- ja palvelutarjontaa sekä tavoittaa uusia asiakkaita.

Kävijäprofiili


Miksi osallistua messuille?

Lemmikki Tampere on alueen laajin ja monipuolisin lemmikkialan messutapahtuma, joka vastaa suureen kysyntään. Tampereella ja Pirkanmaalla on valtavasti lemmikkejä sekä potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat valmiita satsaamaan eläinystäviensä tarvikkeisiin, ruokaan ja harrastamiseen.

Messuilla tapaat henkilökohtaisesti asiakkaat, jotka tekevät hankintoja perheenjäsenelleen ja pääset kertomaan heille kasvokkain, miksi juuri sinun tuotteesi tai palvelusi ovat lemmikin parhaaksi. Pääset tekemään kauppaa suoraan kohderyhmäsi kanssa.

Hinnasto Varaa osasto


Varaa paikkasi nyt!

Osastopaikan varaus