Mikä on Lemmikki Tampere? | Lemmikki Tampere
Lemmikki-messut

Mikä on Lemmikki Tampere?

Lemmikit livenä!

Lemmikki Tampere on eläinten ystävien ja lemmikkien iloinen messutapahtuma, jonka keskiössä ovat näyttelyt, kilpailut, näytökset ja rotuesittelyt sekä tietysti suloiset lemmikkieläimet. Riemukas viikonloppu tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle!

Tilaa tapahtuman uutiskirje!

Klikkaa tästä

2.–3.9.2023

Lemmikin omistajat

saavat mahdollisuuden osallistua näyttelyihin tai kilpailuihin oman lemmikkinsä kanssa. Paikalla olevat yritykset tarjoavat tuotteita niin nelijalkaisille, siivekkäille kuin polskutteleville lemmikeillekin!

Lemmikin ystäville

tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden nauttia menosta ja meiningistä – olitpa sitten kiinnostunut kissanäyttelystä tai vikkelästä kanien estekilpailusta.

Perheille

viikonloppu antaa mahdollisuuden tutustua eri vaihtoehtoihin, mikäli lemmikin hankinta on jo harkinnassa. Toki riemukas viikonloppu tarjoaa muutenkin viihdykettä ja yhdessäoloa koko perheelle!


Lemmikki Tampere 2022 hämmästytti monipuolisuudellaan

Lemmikki Tampere läikähteli iloa ja aitoa innostuneisuutta, kun eläinten ystävät tapasivat messuilla aikaisempia vuosia monipuolisemman näytteilleasettajamäärän sekä ennätyksellisen suuren joukon eri lemmikkieläinlajeja. Kävijöitä ihastuttivat upeat terraarioeläimet, lemmikkilinnut ja papukaijat sekä fretit, siilit ja torakat. Rapsutuksia keräsivät myös kesyrotat, gerbiilit, lemmikkikanit, koirat ja erilaiset kissarodut.

Lue uutinen


Siili Lemmikki Tampere -messuilla

– Tapahtuman näytteilleasettajilla on paljon alan tietoa sekä laaja ja kattava välinetarjonta, jota kannattaa hyödyntää. Ohjelmassa on kaiken tämän lisäksi myös seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä. Ohjelman kautta pääsee tutustumaan erilaisiin lemmikkieläinten kanssa harrastettaviin lajeihin, saamaan inspiraatiota omaan tekemiseen ja tutustumaan itselle ihan uusiin lajeihin, kuten vaikkapa agilityyn, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu.

Pysy mukana tapahtuman uutisissa!

Tilaa uutiskirje