Lemmikki-messut

Lemmikki Tampere

Tietoa, taitoa ja tietysti lemmikkejä!

Lemmikki Tampere on eläinten ystävien ja lemmikkien iloinen viikonloppu, jonka keskiössä ovat lemmikkien hoidosta kertovat ohjelmapuheenvuorot, näyttelyt, kilpailut, näytökset ja rotuesittelyt sekä suloiset lemmikkieläimet. Riemukas messutapahtuma tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle!

Pysy mukana tapahtuman uutisissa!

Tilaa uutiskirje Facebook Instagram

12.–13.10.2024

Lemmikin omistajat

saavat mahdollisuuden osallistua näyttelyihin tai kilpailuihin oman lemmikkinsä kanssa. Paikalla olevat yritykset tarjoavat tuotteita niin nelijalkaisille, siivekkäille kuin polskutteleville lemmikeillekin!

Lemmikin ystäville

tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden nauttia menosta ja meiningistä – olitpa sitten kiinnostunut kissanäyttelystä tai vikkelästä kanien estekilpailusta.

Perheille

viikonloppu antaa mahdollisuuden tutustua eri vaihtoehtoihin, mikäli lemmikin hankinta on jo harkinnassa. Toki riemukas viikonloppu tarjoaa muutenkin viihdykettä ja yhdessäoloa koko perheelle!


Lemmikki Tampere tarjosi tiedon, tuotteet ja ihanat eläimet lähes 11 000 kävijälle

Tapahtuma tutustutti kävijät jälleen monipuolisesti eläinten maailmaan. Yhdistykset olivat tuoneet messuille ihasteltavaksi kissoja, koiria, kesyrottia, marsuja, frettejä, hamstereita, kaneja, gerbiileja, siilejä, alpakoita ja poneja. Kalat, matelijat ja selkärangattomat kätkeytyivät terraarioiden ja akvaarioiden koloihin.

Tämän vuoden tapahtumassa oli mukana lähes 85 näytteilleasettajaa, jotka tarjoilivat messukansalle ammattilaisten vinkkejä sekä tuotteita ja palveluita lemmikkieläinten hyvinvoinnin tueksi. Mukana olleet yhdistykset jakoivat eri roduista kiinnostuneille kävijöille neuvoja oman lemmikin hankintaan ja hoitoon.

Lue lisää


Fretti Lemmikki Tampere -messuilla