Lemmikki-messut

Lemmikki Tampere sai kumppanikseen eläinten ystävien luottoyrityksen Prima Pet Premium Oy:n

Uutiset  11.08.2021

Lemmikki Tampere ja Prima Pet Premium ovat tiivistäneet ystävyyttään eläinmaailmassa ja allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen. 2.‒3.10.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävä Pirkanmaan suurin lemmikkitapahtuma Lemmikki Tampere ja pääyhteistyökumppani Prima Pet Premium jakavat jatkossa entistäkin enemmän tietoa lemmikkieläinten hoidosta, kasvatuksesta ja ruokavaliosta. Prima Pet Premiumin tuotemerkeistä esille nousevat erityisesti Hau-Hau Champion ja PrimaCat.

Pääyhteistyökumppanuus näkyy sosiaalisen median sisällöissä, erilaisissa kilpailuissa ja arvonnoissa, vauhdikkaassa messuohjelmistossa, tuote-esittelyissä ja asiantuntijoiden puheenvuoroissa.

‒ Olemme olleet mukana tapahtumassa jo parina aikaisempana vuotena Suomen ostetuimman koirabrändi Hau-Hau Championin ja kissabrändi PrimaCatin kanssa. Kokemuksemme tapahtumasta ovat pelkästään positiiviset. Kun saimme mahdollisuuden lähteä rakentamaan entistä tiiviimpää yhteistyötä Tampereen Messujen ja Lemmikki Tampere -tapahtuman kanssa, olimme heti kiinnostuneita katsomaan, mitä kaikkea pystymme yhdessä tekemään lemmikkieläinten ja eläinten ystävien hyödyksi, kertoo Prima Pet Premium Oy:n tapahtumapäällikkö Petra Huitula.

Lemmikki Tampere -tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu toivoo pääyhteistyökumppanuuden olevan startti pitkälle yhteistyölle. Kun kaksi isoa paikallisesti toimivaa yritystä työskentelee yhdessä, vaikutus pirkanmaalaisiin eläinten ystäviin on suurempi.

‒ Hau-Hau Champion ja PrimaCat ovat tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä, joten on ilo päästä tekemään vielä näyttävämpää yhteistyötä. Tavoitteena on tuoda lemmikkien omistajille ja harrastajille hoitoon, kasvatukseen ja ruokavalioon liittyvää ajankohtaista ohjeistusta, upeita ohjelmasisältöjä messuilla ja nostaa esiin uusimpia tuotteita.

Eläinten hyvinvointi edellä

Huitulan mukaan lemmikkieläinten hyvinvointi on yritykselle kunnia-asia, samoin kuin se on myös Lemmikki Tampere -tapahtumalla, joka on suunniteltu lemmikkien hyvinvointi edellä.

‒ Vastuullisina toimijoina haluamme olla mukana rakentamassa lemmikkien omaa hyvinvointitapahtumaa, jossa tarjotaan asiantuntija-apua ja hauskaa yhteistä tekemistä lemmikkien koteihin ja tietoa lemmikeistä kiinnostuneille, Huitula sanoo.

Huitula suosittelee Lemmikki Tampere -tapahtumaa kaikille eläinten ystäville, joko omistajille tai omasta karvakuonosta haaveileville. Messutapahtumassa pääsee tutustumaan erilaisiin eläimiin, rotuihin ja niiden hoitoon.

‒ Asiantuntijoita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Useat eläin- ja rotuyhdistykset, eläinsuojelutoimintaa unohtamatta, ovat messuilla edustettuina. Tulossa on varmasti jälleen monipuolinen ja upea lemmikkieläintapahtuma.