Lemmikki-messut

Lemmikki Tampere ja Dagsmark Petfood Oy jatkavat vahvaa kumppanuuttaan

Uutiset  19.04.2023

Viime vuoden Lemmikki Tampere -messuilta alkanut kahden eläinten ystävän kumppanuus saa jatkoa myös tulevassa tapahtumassa. Dagsmark Petfood Oy ja Lemmikki Tampere jatkavat yhteistyötä kohti syyskuun messuja.

Dagsmark valmistaa koirille ja kissoille laadukasta ja maistuvaa ruokaa Varsinais-Suomen sydämessä, Loimaan Mellilässä. Korkealaatuinen ravinto, joka vastaa lemmikkien erityistarpeita ja makutottumuksia, on yksi avaintekijöistä lemmikkien hyvinvoinnissa.

Dagsmarkin markkinointijohtaja Janica Finneman on tyytyväinen, että hyvin alkanut kumppanuus saa jatkoa.

– Olemme innoissamme yhteistyön jatkumisesta. Meistä on tärkeää jakaa tietoa lemmikkien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ravinnosta ja lemmikinruokatuotannon vastuullisuudesta. Haluamme tukea lemmikkien hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia vaihtoehtoja ruokakuppiin aina pennusta senioriin. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja panostamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja maistuviin resepteihin. Tänä keväänä olemme esimerkiksi tuoneet markkinoille uuden kotimaisen kissojen penturuoan Dagsmark GEPARDIN, joten tapahtuman pentuteema on meille erityisen läheinen.

Dagsmark on juuri julkaissut tietoa täynnä olevat oppaat pienille tassuille. Opas koiranpennun hoitoon ja kasvatukseen sekä kissanpennun hyvinvointiopas julkaistiin yrityksen verkkosivuilla maaliskuussa. Vikkelästi vipeltävät pienet tassut nousevat entistä paremmin esille myös syyskuun tapahtumassa. Pohjois-Hämeen Kennelpiiri järjestää messuilla pentunäyttelyn, jossa kävijät pääsevät lähietäisyydeltä ihastelemaan suloisen pieniä koirakavereita. Pirkanmaan rotukissayhdistyksen kissanäyttelyihin on myös tulossa oma luokkansa nuorille kissoille.

Lemmikki Tampere -tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu iloitsee kumppanuuden jatkumisesta.

– Vastuullisuus ja lemmikkilähtöisyys ovat Dagsmarkin toiminnan kantavia voimia ja tähän samaan arvoon nojaudumme myös meidän tapahtumassamme. On ilo nostaa esille Suomessa vastuullisesti tuotettua lemmikkien lähiruokaa ja yhdessä korostaa lemmikkien hoidon tärkeyttä.

Pääyhteistyökumppanuus näkyy ennakkomarkkinoinnissa sosiaalisen median sisällöissä, erilaisissa kilpailuissa ja arvonnoissa sekä asiantuntevassa messuohjelmistossa ja tuote-esittelyissä.

Ota Instagramissa seurantaan @lemmikkitampere ja @dagsmarkpetfood. Yhteistyön sisällöt löytyvät molemmilta tileiltä kohti Lemmikki Tampere -tapahtumaa. #LemmikkiTre #kotimaastakoiralleni #kotimaastakissalleni #kotimainenlemmikinruoka

Lemmikki Tampere järjestetään 2.–3.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17.