Lemmikki-messut

Lemmikkimessut syyskuussa Tampereella: terapiapupuja ja kesyrottien agilityä

Tiedote  28.08.2019

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 7.–8.9.2019 järjestettävä Lemmikki Tampere 19 tuo yhteen tuhansia lemmikkieläimiä, yli 80 alan näytteilleasettajaa sekä tarjoaa eläinten ystävien sydämiä lämmittäviä kohtaamisia ja ohjelmanumeroita. Uutuutena 3D Crush Cafén terapiapuput saapuvat rentouttamaan messuväkeä ja seurataan kesyrottien agilitykilpailuja. Ohjelmassa nähdään myös ensimmäistä kertaa Rescue Cat Show ja Lemmikki Tampere Dog Show sekä kisataan koirien MessuMestari-agilitytittelistä.

Lemmikki Tampere Dog Show on kaikille avoin näyttely, jossa on esillä niin isot kuin pienet koirat, aikuiset sekä pennut. Rescue Cat Show -näyttely on omistettu toisen mahdollisuuden saaneille kissoille. Vauhdikasta koira-agilitya lupaa MessuMestari-kilpailu. Erilaisten kisojen ja näyttelyiden lisäksi paikan päällä on iso joukko kaikenkarvaisia eläinkavereita. Tervetuloa jututtamaan skeittaavaa Rambo-staffia tai suomenvuohi Markkua,tai sovi hauska kohtaaminen Karva-kavereiden Ebbu-aasin ja Pate-lampaan kanssa (Ebbu ja Pate ovat paikan päällä vain lauantaina 7.9. klo 12–15).

Tutustu aikataulutettuun ohjelmaan: www.lemmikkitampere.fi (Kävijälle / Ohjelma)

Esittelyssä koiraharrastajien uudet lajit: tiedätkö jo, millaista on AgiDance tai Flyball?

Ohjelma tutustuttaa kävijät koiraharrastajien vauhdikkaisiin uutuuslajeihin. AgiDance on kahden suositun lajin, agilityn ja koiratanssin, yhdistelmä. Siinä korostuvat vauhti, hauskanpito, esteiden kuten putkien ja hyppyjen yhdistäminen näyttäviin liikkeisiin sekä musiikkiin. Parhaimmillaan AgiDance on vauhdikas, tunteikas ja näyttävä kokonaisuus, jossa korostuu ohjaajan ja koiran saumaton yhteistyö. Näytökset lauantaina.

Flyball on koiraharrastuslaji, jossa koirakot harrastavat yhdessä joukkueena. Lajin perusasiat eli pallokoneen käytön ja hyppyjen suorittamisen koira oppii verrattain helposti, mutta tekniikan hiominen, vaihtojen sujuvuus sekä suoritus joukkueena tekevät lajista mielenkiintoisen. Flyball-koirien tulee olla nopeudesta nauttivia, tennispalloista syttyviä ja muiden koirien häiriötä sietäviä. Näytökset lauantaina ja sunnuntaina.

Vauhdikas koko perheen viikonloppu

Lemmikki Tampere on koko perheen ja kaikkien eläinten ystävien tapahtuma. Viikonlopun ohjelma on täynnä hauskoja ja kiinnostavia näytöksiä, kilpailuja, seminaareja ja näyttelyitä, joita voi seurata kaikenikäiset. Hallit täyttyvät koirista, kissoista, jyrsijöistä, linnuista, kaloista ja matelijoista sekä lemmikeille hyödyllisistä tarvikkeista.

INFO: Lemmikki Tampere 19, 7.–8.9.2019, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A- ja E-hallit sekä ulkoalue. Avoinna molempina messupäivinä klo 10–17. Päiväliput ennakkoon: aikuiset 8,50 €, lapset (3–15 vuotta) 5 €, perhelippu (2 aikuista, 2 lasta) 22 €. Päiväliput ovelta: aikuiset 10 €, lapset (3–15 vuotta) 6 €. Lemmikki Tampere 19 -tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy. Tapahtuma järjestetään toista kertaa.

Somessa
Facebook: www.facebook.com/lemmikkitampere
Twitter: @TampereenMessut
Instagram: @tampereenmessut, #LemmikkiTre19