Lemmikki-messut

Lemmikki Tampere ja Dagsmark Petfood Oy kulkevat rinnakkain kohti lokakuuta

Uutiset  08.08.2022

Kaksi lemmikkien hyvinvoinnin ylintä ystävää tukevat toisiaan lokakuun Lemmikki Tampere -tapahtumassa. Pirkanmaan suurin lemmikkitapahtuma saa pääyhteistyökumppanikseen koiran- ja kissanruokavalmistaja Dagsmark Petfood Oy:n.

Dagsmark tarjoaa koirille ja kissoilla kotimaista, laadukkaasti valmistettua ja maistuvaa ruokaa Varsinais-Suomen sydämestä, Loimaan Mellilästä. Korkealaatuinen ravinto, joka vastaa lemmikkien erityistarpeita ja makutottumuksia, on yksi avaintekijöistä lemmikkien hyvinvoinnissa.

Dagsmark Petfood Oy:n markkinointijohtaja Janica Finnemanin mukaan yritys on perustettu rakkaudesta eläimiin ja halusta tarjota lemmikeille turvallista ja vastuullista ravintoa.

– Suomessa valmistettua ruokaa voidaan hyvällä syyllä sanoa puhtaaksi ja turvalliseksi, koska tuotantoprosessit ovat täällä tarkkaan valvottuja. Myös tuotantoeläinten hyvinvoinnista pidetään huolta. Lisäksi niin raaka-aineiden kuin itse tuotteidenkin kuljetusmatkat ovat maltilliset. Kotimainen tuotanto ja paikallisten työllistäminen ovat meille sydämen asioita, joista emme tingi.

Lemmikkien märkäruoka valmistetaan Mellilässä. Kuivaruoka tuotetaan alihankkijoilla Liedossa ja Raisiossa Dagsmarkin reseptien mukaisesti.

Lemmikki Tampere -tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu iloitsee solmitusta kumppanuudesta.

– Eläinten hyvinvointi on Dagsmarkin toiminnan kantavia voimia ja tähän samaan arvoon nojaudumme myös meidän tapahtumassamme. On ilo nostaa esille Suomessa vastuullisesti tuotettua lemmikkien lähiruokaa ja yhdessä korostaa lemmikkien hyvinvoinnin tärkeyttä.

Myös Finneman odottaa tyytyväisenä tulevan kumppanuuden toteutumista.

– Meistä on hienoa päästä tekemään yhteistyötä ison lemmikkitapahtuman kanssa. Haluamme tuoda lemmikinomistajat kotimaisen lemmikinruoan äärelle ja mikäpä sen parempaa kuin tehdä se eläinten ystävien ja lemmikkien yhteisessä tapahtumassa.

Pääyhteistyökumppanuus näkyy ennakkomarkkinoinnissa sosiaalisen median sisällöissä, erilaisissa kilpailuissa ja arvonnoissa sekä asiantuntevassa messuohjelmistossa ja tuote-esittelyissä.

Ota Instagramissa seurantaan @lemmikkitampere ja @dagsmarkpetfood. Yhteistyön sisällöt löytyvät molemmilta tileiltä syksyn edetessä kohti Lemmikki Tampere -tapahtumaa. #LemmikkiTre #kotimaastakoiralleni #kotimaastakissalleni #kotimainenlemmikinruoka

Lemmikki Tampere järjestetään 8.–9.10. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17.