Suomen Kesyrottayhdistys ry, C 215 | Lemmikki Tampere
Lemmikki-messut

Suomen Kesyrottayhdistys ry, C 215

Vuonna 1988 perustettu Suomen Kesyrottayhdistys ry (SKeY ry), jäsenten kesken Kesis, on Suomen vanhin lajiyhdistys joka viettää ensi vuonna 35 v. synttäreitään. Yhdistyksen tarkoituksena on saattaa yhteen kesyrottien harrastajia ja edistää rottien kasvatusta sekä kehittää kasvattajien tietoja ja taitoja terveiden ja hyväluonteisten eläinten
aikaansaamisessa.Tarkoituksensa toteuttamiseksi SKeY järjestää näyttelyitä ja erilaisia kursseja, julkaisee jäsenlehteä Rattus ja toimii muutenkin kesyrottien hyväksi.

Yhdistykseen voi liittyä kuka tahansa rotista kiinnostunut henkilö. Järjestämme Lemmikki Tampere 22-messujen yhteydessä kaksipäiväisen juhlanäyttelyn, johon saamme puolalaiset sekä kotimaiset tuomarit. Järjestämme myös agilitykilpailun kumpanakin päivänä. Suomen Kesyrottayhdistyksen infopisteelle saa tulla rapsuttelemaan esiteltäviä kesyrottia, kyselemään kaikenlaista rottiin liittyvää ja tutustumaan toimintaamme sekä seuraamaan agilityä ja kesyrottien näyttelypäivää! Osastopaikkamme sijaitsee C-hallissa.

Lisätietoja näyttelystä sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät kotisivuiltamme kohdasta
tapahtumat: www.kesyrottayhdistys.fi

Meitä voi seurata myös Instagramissa!

Näyttelyt la–su klo 10–16
Agility la–su klo 11 alkaen