Pirkanmaan rotukissayhdistyksen kissanäyttely | Lemmikki Tampere
Lemmikki-messut
Pirkanmaan Rotukissayhdistys ry, Lemmikki Tampere 2023

Pirkanmaan rotukissayhdistyksen kissanäyttely

Kuva: Katja Häkkinen

D-hallissa järjestetään Pirkanmaan rotukissayhdistyksen (PIROK) kansainvälinen kissanäyttely, jossa on mukana 400 kissaa. Luokkia on pennut, nuoret, aikuiset naaraat, aikuiset urokset, kastraattinaaraat, kastraattiurokset sekä veteraanit (yli 7 v.). Lauantaina järjestetään pentujen (4–7 kk) ja sunnuntaina nuorten (7–10 kk) erikoisnäyttely.

Tule tutustumaan eri kissarotuihin ja seuraamaan mitä näyttelyssä tapahtuu. Omistajia voi pyytää esittelemään kissoja lähemmin ja kysyä lisätietoja rodusta. Paikalla on myös rotuyhdistyksiä. PIROK järjestää arpajaiset ja neuvovat kuinka yhdistykseen voi liittyä. Tuomarit valitsevat kauneimmat kissat iltapäivällä n. klo 15 kumpanakin päivänä jännittävässä Best in Show paneelissa.

Näyttely on kansainvälinen – tuomarit ja kissat osallistuvat Euroopasta. Jokainen kissa saa tuomarin kirjoittaman arvostelusetelin. Kissat, jotka menestyvät arvosteluissa saavat ruusukkeen. Menestyneet kissat saavuttavat upeita titteleitä vuosien saatossa.

Pirkanmaan Rotukissayhdistys ry (PIROK) on vuonna 1975 perustettu aktiivinen rotukissayhdistys, jossa on jäseniä noin 600. Yhdistys järjestää vuosittain näyttelyitä, mutta myös muuta toimintaa jäsenistölleen. PIROK:ssa kannustetaan hyvään eläintenpitoon ja lisäksi pyritään kasvatustyöllä saamaan aikaan terveitä ja kauniita rotukissoja.

www.pirok.org