Lemmikki-messut

Koirien vauhdikas agilitykilpailu

Lemmikki Tampere 2023 -messujen C-hallissa järjestetään lauantaina ja sunnuntaina klo 10–15 neljä kilpailua korkeimman tason, eli 3-luokan koirille. Kilpailut ovat käynnissä koko päivän ajan, joten vauhdikasta agilitya voi tulla seuraamaan katsomoon milloin vaan messupäivän aikana!

Lemmikkimessujen agilitykilpailuiden palkinnot sponsoroi Dagsmark petfood.

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva kaikenikäisille ihmisille sopiva liikuntamuoto. Ohjaaja ohjaa koiran suorittamaan radalla olevat esteet liikkumalla, kehonsa liikkein ja ääntään käyttäen. Parhaimmillaan agilitysuoritus on ohjaajan ja koiran saumatonta yhteistyötä, josta molemmat nauttivat.

Ylöjärven Koirakerho ry
Ylöjärven Koirakerho on monen lajin koiraharrastusseura. Seura on perustettu vuonna 1988, eli koiramaista toimintaa on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan yleishyödyllisenä yhdistyksenä. Jäseniä seurassa on noin 190. Koulutuksia ja kisoja järjestetään lämpimässä vuokrahallissa sekä ulkokentillä.

Seura pyörittää viikoittaisia treeniryhmiä agilityssä, rally-tokossa ja tokossa. Järjestämme myös erilaisia teemakoulutuksia eri lajeissa jäsenistön kiinnostuksen mukaan. Meillä voivat harrastaa kaikki lapsista senioreihin, niin ihmisten kuin koirien elämänkaaressa.

www.ylokk.net