Lemmikki-messut

Lemmikkikaninäyttely ja kanien paijauspiste, Suomen Lemmikkikanit ry, D 111

Suomen Lemmikkikanit ry järjestää messuilla D-hallissa lemmikkikaninäyttelyn sekä kanien esittelypisteen, jossa pääsee paijaamaan kaneja sekä kuulemaan vinkkejä kaninhoitoon.

Suomen Lemmikkikanit ry, Lemmikki Tampere 2023

Lauantai 2.9.2023

LEMMIKKIKANINÄYTTELY

Perinteinen lemmikkikaninäyttely. Näyttelyssä palkitaan erikseen urokset ja naaraat! Kaikki osallistujat palkitaan.

Sunnuntai 3.9.2023

KANIEN MATCH SHOW

Koirapuolelta tuttu match show muokattuna kaneille. Tule kokeilemaan hieman erilaista näyttelykonseptia! Kaikki osallistujat palkitaan. Väliajalla mahdollisuus osallistua kanien porkkanansyöntikilpailuun.

PEHMOPUPUARVOSTELU

Sunnuntaina klo 11–14 paikalla lapsille myös pehmopuputuomari. Tuo oma pehmopupusi leikkimieliseen arvosteluun messualueellemme! Pehmopupun arvostelu on ilmainen, eikä edellytä osallistumista muuhun toimintaamme.

PAIJAUSPUPUT JA YHDISTYKSEN INFO/MYYNTIPISTE

Toiminnassa koko messujen ajan. Tule tutustumaan yhdistyksen toimintaan, kanimaisiin myyntituotteisiimme sekä tietenkin ihaniin paijauspupuihin!

Näyttelyiden tarkemmat näyttelykutsut ja ilmoittautumisohjeet nettisivuillamme.

Suomen Lemmikkikanit ry on perustettu vuonna 2012 useiden aktiivisten harrastajien toimesta palvelemaan kaikkien suomalaisten lemmikkikani harrastajien tarpeita. Yhdistyksen lähtökohtana on, että jokainen kani on tärkeä rotuun, ikään, kokoon tai ulkonäköön katsomatta. Myös jokainen kaniharrastaja on tärkeä. Yhdistys haluaa omalta osaltaan auttaa suomalaista kaniharrastusta eteenpäin järjestämällä toimintaa, johon kaikki harrastajat kaneineen ovat tervetulleita. Haluamme myös auttaa ja tukea niin uusia kuin jo kokeneempiakin kaninomistajia ymmärtämään kaneja ja niiden tarpeita paremmin.

Tervetuloa osastollemme tutustumaan toimintaan ja paijaamaan kaneja!