Juhlanäyttely, kanien paijauspiste ja yhdistyksen infopöytä, Suomen Lemmikkikanit ry, C 217 | Lemmikki Tampere
Lemmikki-messut

Juhlanäyttely, kanien paijauspiste ja yhdistyksen infopöytä, Suomen Lemmikkikanit ry, C 217

Suomen Lemmikkikanit ry järjestää messuilla C-hallissa kaninäyttelyn sekä kanien esittelypisteen, jossa pääsee paijaamaan kaneja sekä kuulemaan vinkkejä kaninhoitoon.

Lauantai 8.10.2022

10-VUOTIS JUHLANÄYTTELY
Perinteinen lemmikkikaninäyttely juhlavin ja runsain palkinnoin. Tervetuloa juhlimaan kanssamme yhdistyksen kymmenvuotista taivalta! Luvassa myös pieni yllätys osallistujille.

Sunnuntai 9.10.2022

KANIEN MATCH SHOW
Koirapuolelta tuttu match show muokattuna kaneille. Tule kokeilemaan hieman erilaista näyttelykonseptia! Kaikki osallistujat palkitaan. Väliajalla mahdollisuus osallistua kanien porkkanansyöntikilpailuun.

PEHMOPUPUARVOSTELU
Sunnuntaina klo 11–14 paikalla lapsille myös pehmopuputuomari. Tuo oma pehmopupusi leikkimieliseen arvosteluun messualueellemme! Pehmopupun arvostelu on ilmainen, eikä edellytä osallistumista muuhun toimintaamme.

PAIJAUSPUPUT JA YHDISTYKSEN INFO/MYYNTIPISTE
Toiminnassa koko messujen ajan. Tule tutustumaan yhdistyksen toimintaan, kanimaisiin myyntituotteisiimme sekä tietenkin ihaniin paijauspupuihin!

Näyttelyiden tarkemmat näyttelykutsut ja ilmoittautumisohjeet nettisivuillamme.

 

Suomen Lemmikkikanit ry on perustettu vuonna 2012 useiden aktiivisten harrastajien toimesta palvelemaan kaikkien suomalaisten lemmikkikani harrastajien tarpeita. Yhdistyksen lähtökohtana on, että jokainen kani on tärkeä rotuun, ikään, kokoon tai ulkonäköön katsomatta. Myös jokainen kaniharrastaja on tärkeä. Yhdistys haluaa omalta osaltaan auttaa suomalaista kaniharrastusta eteenpäin järjestämällä toimintaa, johon kaikki harrastajat kaneineen ovat tervetulleita. Haluamme myös auttaa ja tukea niin uusia kuin jo kokeneempiakin kaninomistajia ymmärtämään kaneja ja niiden tarpeita paremmin.

Yhdistys juhlii 10-vuotis taivaltaan juhlanäyttelyllä, tervetuloa osastollemme tutustumaan toimintaan ja paijaamaan kaneja!